Știri/Noutăți

27 Octombrie 2017

Eveniment editorial dedicat lui GEORGE ENESCU

Institutul Cultural Român a continuat seria de evenimente din cadrul programului „Luna Enescu la ICR”, prin lansarea volumului George Enescu – Muzicianul de geniu în imagini, volumul 2, în colaborare cu Muzeul Național „George Enescu”.

Mai multe detalii
16 Octombrie 2017

Casa Memorială “George Enescu” din București este temporar închisă

Începând cu data de 16 octombrie 2017, la sediul muzeului de la București se va vizita doar expoziția permanentă din Palatul Cantacuzino, Casa memorială fiind temporar închisă.

Mai multe detalii
08 Octombrie 2017

„Luna Enescu” la Institutul Cultural Român

Institutul Cultural Român deschide, duminică, 8 octombrie 2017, Luna Enescu la ICR. Lansarea seriei de evenimente dedicate marelui compozitor George Enescu va avea loc la Centrul Internațional de Conferințe „Casino Sinaia”, cu începere de la ora 14.00.

Mai multe detalii
04 Octombrie 2017

Ziua Mondială a Educaţiei

Pe 5 octombrie 2017, de Ziua Mondială a Educaţiei, la Muzeul Național ”George Enescu” (București, Sinaia, Tescani)- intrare gratuită pentru elevi, studenți și cadre didactice.

Mai multe detalii
26 Septembrie 2017

Imagini de la evenimentul ''Viorile lui Enescu la Palat'' din 24 septembrie 2017 de la Bucureşti

Recital extraordinar – Gabriel Croitoru și Simina Croitoru

Mai multe detalii
21 Septembrie 2017

Violoniștii cheamă întăriri pentru a VII-a ediție a Duelului Viorilor

Liviu Prunaru își va încrucișa arcușul cu violonistul Gabriel Croitoru. Turneul Internaţional ‘’DUELUL VIORILOR’’, un proiect Radio România, ediţia a VII-a, va avea loc în perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2017, în 4 oraşe din România. Arbitrul întrecerii muzicale este pianistul Horia Mihail.

Mai multe detalii