Termeni și condiții

1. TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “conţinutul” site-ului www.georgeenescu.ro, care este proprietatea Muzeului Naţional ”George Enescu”.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului.

Parcurgerea și utilizarea site-ului www.georgeenescu.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a acestor termeni și condiții.

www.georgeenescu.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și / sau retrage în parte sau în întregime acești Termeni și Condiții, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.georgeenescu.ro.

2. DESCRIERE SITE

www.georgeenescu.ro este un site web de prezentare a activităţii unei instituţii de cultură subordonate Ministerului Culturii din România. Acesta este gestionat de firma HASS Web Design S.R.L..

3. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (sigle, date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Muzeului Naţional ”George Enescu” și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.georgeenescu.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Muzeului Naţional ”George Enescu”.

4. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului, în conformitate cu realitatea. Muzeul Naţional ”George Enescu” nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

5. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Muzeul Naţional ”George Enescu” nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
  • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la rubrica “contact”.

6. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; Muzeul Naţional ”George Enescu” se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

Muzeul Naţional ”George Enescu” nu oferă nicio garanție că:

  • informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată;
  • niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

7. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.georgeenescu.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la Muzeul Naţional ”George Enescu”. Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactați Secretariatul Muzeului.
Muzeul Naţional ”George Enescu” nu poate fi, în nici un caz, făcut responsabil pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.georgeenescu.ro și nu este responsabil, în nici un fel, de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

8. DREPT APLICABIL

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului www.georgeenescu.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.