Recital de lieduri
Liana Alexandra – Poem pentru Madona de la Neamţ
Petru Stoianov – Lacul, din ciclul ”În dulcele stil neoclasic”
Cornelia Tăutu – Poarta şi zgomotul
Sorin Lerescu – Ora fară tine
Irina Hasnaş – Elegii p.a.a.
Diana Vodă – Patima
Dan Constantinescu – Six poemes français
Laura Ana Mânzat – Poveşti străvechi p.a.a.
Dan Buciu – Inventar
Irina Odăgescu – Miracol
Carmen Petra Basacopol – Duhovniceasca, din ciclul „Mărturisiri”
Felicia Donceanu – Bâlci în Aldebaran, din ciclul „Mărgele”
Mezzosoprana Claudia CODREANU a absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti - clasa prof. Georgeta Stoleriu. A urmat cursuri de specializare la Viena și Varna cu Ileana Cotrubaş şi Margarita Lilova. De-a lungul anilor a obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internationale şi a susţinut cu mult succes concerte, recitaluri şi spectacole de operă în ţară şi în străinătate (Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Rusia, Spania, Ungaria). Repertoriul său cuprinde o arie largă de lucrări, de la baroc la muzica contemporană, un loc special ocupându-l creaţia muzicală românească. Claudia CODREANU a participat la realizarea operei-film “La Cenerentola” de Rossini, în colaborare cu Opera din Braşov, SRR şi TVR. Printre momentele importante ale carierei sale se numără reprezentaţiile cu opera “Lucio Silla” de Mozart în regia Brigittei Fassbaender la Shaftesburry Theater - Londra, Festival Theater - Edinburgh, Royal Opera House – Copen-haga, Grand Opera House - Belfast, colaborările cu orchestrele “Concerto Köln”, “Bergische Symphoniker”, “The Academy of Ancient Music” şi ansamblul “Wiener Kammerchor”, precum şi cu dirijorii Horia Andreescu, Ludovic Bacs, Christoph Durrand (la Teatrul Ermitaj din Sankt Petersburg, cu opera “The Rape of Lucretia” de Benjamin Britten), Gheorghe Costin, Adam Fischer (la Festivalul Muzical Austro-Ungar), Paul Goodwin (la Festivalul Klangbogen Wien), Romely Pfund, Peter Selwyn (la New Theater din Budapesta) şi Fabrizzio Ventura.
În 2009 a obţinut titlul de Doctor în Muzică la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, unde este în prezent lector universitar. dr. (secţia canto). În 2010 i-a fost oferită Bursa “George Enescu” de către Institutul Cultural Român și începe colaborarea cu chitaristul Costin Soare.
Diana Vodă a început studiile muzicale la Liceul de Artă GEORGE ENESCU din Bucureşti (1982-1986) cu Gabriela Enăşescu (pian), continuându-le la Consservatorul din Bucureşti (1986-1990) cu Dan Constantinescu (compoziţie), Dan Buciu (teorie-solfegiu), Adrian Raţiu (armonie), Dinu Ciocan (contrapunct), Tiberiu Olah (orchestraţie), Ştefan Niculescu şi Constantin Simionescu (forme muzicale), Vasile Iliuţ şi Grigore Constantinescu (istoria muzicii), Alexandru Leahu (estetică). S-a perfecţionat în Polonia cu Kazimierz Dalny (1991) şi în Germania la cursurile de vară de la Darmstadt (1992). A obţinut doctoratul în muzică la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti (2001), cu teza IPOSTAZE ALE TIMBRALITĂŢII VOCALE ÎN CREAŢIA CORALĂ ROMÂNEASCĂ DIN PERIOADA 1960-1980.
Diana Vodă este asistent şi lector la catedra de armonie a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti din 1995. A susţinut conferinţe, prelegeri, comunicări ştiinţifice în ţară şi peste hotare (Germania, 2001), emisiuni radiofonice. A publicat articole, studii, cronici în MUZICA. Este membră a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.