Masterclass de artă vocală susținut de soprana Leontina Văduva

20-27 august 2017

Tescani, Jud. Bacău

Imagini de la eveniment:

 

Pliantul şi formularul de înscriere.

Sub egida Întâlnirilor Internaționale Muzicale ”George Enescu”, Association NOESIS - ARTS ET CULTURE, în parteneriat cu Muzeul Naţional „George Enescu”Societatea Muzicală Franceză „George Enescu” și Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură organizează cea de-a doua  ediție a Cursurilor de măiestrie de artă vocală în perioada  20-27  august 2017 la secția muzeului  de la Tescani.

Susținute de soprana Leontina Văduva, pianista Alina Pavalache și regizorul de operă Anda Tăbăcaru Hogea, cursurile  sunt dedicate muzicii franceze și muzicii enesciene.

Acest eveniment se înscrie în demersul formativ constant al sopranei Leontina Văduva, ca, după o strălucită activitate pe scenă, să împărtășească tinerilor interpreți tehnica și arta cântului. 

Avem plăcerea de a anunța – pentru prima dată -  acordarea unui premiu -bursă din partea Consiliului Județean Bacău în condițiile următoare:

Vârsta limită maximă este - de 25 de ani 
Candidații trebuie să argumenteze pregătirea unui concurs internațional sau a unui concurs de admitere la o Universitate internațională de muzică.
Candidații sunt rugați șă trimită o scurtă biografie și o înregistrare
Data limită de depunere a candidaturilor  este 10 august 2017 pe adresele următoare (obligatoriu pe amândouă) noesisrmm@gmail.com și office@georgeenescu.ro

Cursurile de măiestrie de la Tescani se vor încheia cu un concert extraordinar .

Întîlnirile Muzicale Intenationale "Georges Enesco" vor continua  în luna octombrie, la Paris, cu Concursul Intenational de Canto "Georges Enesco" și o serie de 4 concerte și expozitii foto-documentare, evenimente organizate în parteneriat cu Muzeul Național "George Enescu".

Contact:
Association NOESIS: Alina Pavalache, tel  0753620603, alinapavalache@gmail.com

Muzeul Național ”George Enescu”
www.georgeenescu.ro,  021 318 14 50 , office@georgenescu.ro
Gabriela Ilaș, tel. 0729951237, gabrielailas@yahoo.com
Mariana Petrescu, PR, 07472901 04, petrescumariana1@gmail.com