George ENESCU - Sonata pentru pian în re major, op. 24 nr. 3
- Vivace con brio
- Andantino cantabile
- Allegro con spirito
Constantin SILVESTRI - Suita pentru pian op. 3 nr. 1, "Copii la joacă"
- Soldații de plumb
- Pastorală ("Ciobănașul")
- Joc cu umbre
- "Sfântul Niculae"
- De-a baba oarba
- "Moș Ene"
- De-a prinselea
- pauză -
Bogdan MOROIANU - Sonata pentru vioară și pian op. 9
- Allegro risoluto
- Notturno. Andante con moto
- Allegro amabile
Irina ODĂGESCU-ȚUȚUIANU - Sonata pentru vioară și pian
- Allegro risoluto e ben ritmato
- Molto allegro
Mioara MOROIANU a absolvit Conservatorul din București, unde a studiat cu prof. Octavian Rațiu, și s-a perfecționat sub îndrumarea maestrului Ștefan Gheorghiu. Printre distincțiile primite se numără Premiul special la Concursul internațional "Henryk Wieniawski" - Lublin, Polonia (1982), precum și Medalia "Meritul cultural" - clasa a III-a (2004). Are apariții scenice în calitate de solistă cu orchestra, în recitaluri și cu ansambluri camerale (precum Trio-ului "Romantica", Cvartetul "Art Musik" ș.a.)
A fost membră a Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești (1987 - 1990), apoi a devenit membră a Filarmonicii "George Enescu" din București, la ambele filarmonici a îndeplinit și atribuții de concert-maestru în stagiunile 1989 - 1990, respectiv din 2009. Este de asemenea membră a Orchestrei de cameră "Virtuozii din București", a Orchestrei de cameră a Filarmonicii "George Enescu" și a Cvartetului de coarde "Armonia".
Mioara MOROIANU a făcut parte din formații care au înregistrat lucrări de George Enescu: Octetul de coarde - pentru CD la "Olympia" (1995) și "Arte Nova" (1997), sub bagheta maeștrilor Horia Andreescu, respectiv Cristian Mandeal, precum și, în premieră absolută, Trio în la minor (transcrierea lui Pascal Bentoiu, 2007) și Nocturna "Ville d'Avray" (2009) împreună cu Viniciu Moroianu, Laura Buruiană, Florin Matei și Dan Joitoiu, lucrări gravate pe un CD "Electrecord" (2011).
Viniciu MOROIANU a absolvit Universitatea Națională de Muzică București în 1985, la clasa maestrului Gabriel Amiraș. Este laureat al concursurilor internaționale de la Paris (1979) și București ("George Enescu", 1991). Are un vast repertoriu pianistic, de la clasici la contemporani și o activitate de concert care însumează peste 900 de apariții scenice, între care recitaluri la Paris, Roma, Berlin, Madrid, München, Veneția, Graz, San Jose, Palm Beach, Neuchatel, concerte cu orchestrele filarmonicilor din țară sau din strainatate (Atena, Gorizia, Chișinau, Gabrovo), precum și cu formații camerale la Berlin, Atena, Budapesta, Copenhaga, Bruxelles, Luxemburg, Berna.
A înregistrat două LP-uri și un CD la "Electrecord" - București cu lucrări de Brahms și Enescu, precum și Concertino de Martinu la "Agora" - Atena. Viniciu MOROIANU este profesor universitar la Universitatea Națională de Muzică București, unde a predat Muzică de cameră (1990 - 1994) și predă Pian din 1993, studenții săi obținând premii la concursuri naționale și internaționale. A fost premiat pentru interpretarea operelor lui Enescu și Lipatti. Este Doctor în Muzică (2005) cu teza "Două secole de gândire componistică reflectate în creația pentru pian solo a lui Dinu Lipatti". Este membru al Trio-ului "Pro Musica" alături de violoncelistul Dan Cavassi și clarinetistul Cristian Mancaș. Din 2011 este membru în Consiliul director al Uniunii Muzicienilor Interpreți din România - UNIMIR.