George ENESCU – Balada pentru vioară și pian
Paul CONSTANTINESCU – Cântec vechi pentru violoncel și pian
George ENESCU – Nocturna pentru vioară și pian
George ENESCU – Sonata a doua pentru pian și violoncel în do major op. 26 - partea a III-a
George ENESCU – Carillon nocturne pentru pian solo
Constantin C. NOTTARA – Siciliana pentru violoncel și pian
George ENESCU – Sérénade lointaine pentru vioară, violoncel și pian
Prezintă: compozitoarea Carmen Maria CÂRNECI
Aron CAVASSI s-a născut în 1995 într-o familie de muzicieni ale cărei tradiţii se întind pe cinci generaţii. A absolvit în 2014 Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din Bucureşti (clasa prof. Carmen Runceanu), fiind acum student în anul II la Universitatea de Arte din Berlin (clasa prof. Marianne Boettcher). În anii de școală a obținut peste 50 de premii (printre care Marele Premiu al Concursului naţional Paul Constantinescu, Ploieşti – 2010, Premiul I. la Olimpiada de interpretare instrumentală, etapa naţională în 2011, 2012 și 2013). El s-a perfecționat lucrând cu maeștri ai viorii precum Gabriel Croitoru, Liviu Câșleanu, Dmitri Tombassov. În 2011 a fost bursier la Academia Menuhin (Elveția), unde a lucrat cu Liviu Prunaru și Maxim Vengherov. În ultimul an a participat la alte cursuri de măiestrie organizate de Musikakademie Rheinsberg (cu prof. Marianne Boettcher), Young Classic Europe / Passau (cu prof. Pierre Amoyal), International Vienna Masterclass (cu prof. Boris Kușnir, Christian Altenburger și Serghei Kravchenko) și EUROPAFest Summer Edition (cu prof. Remus Azoiței). Aron CAVASSI are un consistent repertoriu din literatura viorii, incluzând cunoscute lucrări concertante. El s-a făcut remarcat prin numeroasele recitaluri solistice susținute în București, la Ploiești, Sighișoara, Sinaia, dar și prin colaborările ca solist cu Orchestra Medicilor și Filarmonicile din Rm. Vâlcea, Târgoviște și Bacău.
Dan CAVASSI a studiat la Academia de Muzică bucureşteană (clasa prof. George larosevici), perfecționându-de apoi la Paris cu Antonio Janigro și la Geneva cu Pierre Fournier. Din 1984 este prim-violoncelist la Filarmonica "George Enescu", unde activează şi în prezent. Ca membru permanent al prestigiosului cvartet "Muzica", el concertează în cadrul unor renumite festivaluri precum cele de la Salzburg, Bregenz, Roma, Paris, La Rochelle, Belgrad, Edinburg, Bruxelles ș.a. În 1980 pune bazele cvartetului "Pro Muzica", recunoscut prin premii naţionale şi internaţionale. Dan CAVASSI apare frecvent în recitaluri cu pian, în diverse formaţii camerale sau ca solist împreună cu orchestrele bucureştene (Filarmonica "George Enescu", Orchestra de Cameră Radio), precum şi cu orchestrele filarmonice din Ploiești, Bacău, Sibiu, Craiova. Alături de muzica clasică, Dan CAVASSI interpretează în mod curent muzică modernă şi contemporană; a colaborat ca solist cu Opera și "Neues Theater für Musik" - Bonn, "Festival Ensemble" - Heidelberg, "profectio iniţiative" - Freiburg, ansamblul "Phoenix" - Basel, "ensemble für neue musik zürich" etc., împreună cu care a realizat înregistrări pentru radio şi CD. Alături de compozitoarea Carmen Cârneci, este membru fondator al ansamblului "devotioModerna" (lansat în 2005). Împreună cu clarinetistul Cristian Mancaş şi pianistul Viniciu Moroianu fondează trioul "pro musica" în 2010.
MIHAI MURARIU se numără printre cei mai activi compozitori ai generaţiei sale, având premii câştigate la majoritatea concursurilor de profil din ţară (Paul Constantinescu, Ștefan Niculescu, Icon Arts, Concursul Național de Creație Corală, De la romantici la contemporani etc), precum şi lucrări cântate în mai toate festivalurile de muzică contemporană de la noi (SIMN, Meridian, IconArts, Festivalul Enescu, Festivalul CHEI etc). În paralel cu latura componistică, Mihai MURARIU susţine o activitate intensă ca pianist, atât ca solist, cât și ca membru al unor ansambluri și orchestre (devotioModerna, IconArts, Propuls, Sonomania, opus.Art, Trio Enklave, Trio Senso, Orchestra Națională Radio, Orchestra de Cameră Radio, Orchestra Română de Tineret etc.); de asemenea, este organist la catedrala Sf. Iosif din București. Din anul 2011 este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România; în 2013 şi-a încheiat cu succes studiile doctorale. În prezent este cadru didactic asociat al UNMB.