Ionuț George VÎRBAN – tenor – Premiul I
Odile HEIMBURGER – soprană – Premiul special pentru cea mai bună interpretare a unui lied contemporan
Alice FAGARD – soprană – Premiul special pentru cea mai bună interpretare a unui lied de George Enescu
Alina PAVALACHE – pian
- Anatol VIERU - Les nuits de Bacovia – Ionuț VÎRBAN
- Henri NAFILYAN - Coulures de l'âme - Alice FAGARD
- Adrian POP - Sept fragments sur paroles de Tristan Tzara - Odile HEIMBURGER
- Isabelle ABOULKER - Je t'aime - Odile HEIMBURGER
- Gabriel FAURÉ - Après un rêve – Ionuț VÎRBAN
- Gabriel FAURÉ - Puisqu'ici bas toute âme - Duet Alice FAGARD - Odile HEIMBURGER
- Jules MASSENET - Elégie – Ionuț VÎRBAN
- Jules MASSENET - "Le Cid": Air de Chimène - Alice FAGARD
- Jules MASSENET - "Manon"
- Richard WAGNER - "Lohengrin": Air d'Elsa - Alice FAGARD
- Edouard LALO - Le roi d'Ys: Air "Vainement ma bien aimée" - Ionut VÎRBAN
- Francis POULENC - Les mamèlles de Tirésias: Air de Thérèse
- George ENESCU
Născut în 1994 la Tulcea, Ionuț George VÎRBAN studiază pianului și apoi se consacră operei, înscriindu-se la Universitatea de Arte Galați. În ultimul său an de studii câștigă Premiul I la Olimpiada națională de muzică din România. În 2013 este admis la Universitatea Națională de Muzică din București și participă la cursuri de măiestrie cu mari nume ale muzicii internaționale: soprana Leontina Văduva, tenorul Marcello Giordani, soprana Mariana Colpos, mezzo-soprana Viorica Cortez. În 2014, George câștigă Premiul II la Concursul Internațional de Artă vocală ”Vox Artis”, Sibiu și Premiul I la Concursul Internațional de Artă vocală ”Georges Enesco”, Paris. A susținut concerte cu Orchestra Filarmonică din Sibiu, Concert aniversar la Opera din București, un concert de gală la Castelul Peleș din Sinaia, concert la Ateneul Român pentru regele Mihai I. Din 2013, este bursier al Fundației Principesa Margareta și cântă în lumea întreagă în fața unor personalități importante, dornic de a împărtăși dragostea sa pentru muzică și de a-și urma predecesorii iluștri.
Născută la Strasbourg, Odile HEIMBURGER studiază mai întâi vioara la Conservatoarele de Muzică de la Strasbourg și Rueil-Malmaison și la Royal College of Music de la Londra. Aici ia primele lecții de artă vocală și teatru. În 2007 este admisă la prestigioasa Guildhall School of Music and Drama de la Londra, unde termină doi ani mai târziu un Master de artă vocală cu mențiunea Excellence. În 2009, Odile câștigă Premiul II la categoria Operă a Concursului Internațional de Artă vocală de la Canari, sub conducerea lui Gabriel Bacquier, Premiul I al Conservatorului Regional de la Nice și Premiul I la concursul de Operetă de la Marsilia. Din 2013, tânăra interpretă continuă să-și diversifice repertoriul și își perfecționează talentele de actriță de comedie. A urmat cursuri de măiestrie cu Edith Mathis, Kurt Moll, Yvonne Kenny, Sarah Walker.
Alice FAGARD se formează în arta vocală încă din 2001, la clasa lui Daniel Delarue - Conservatorul Regional d’Aubervilliers - La Courneuve. După studii de muzicologie și literatură germană desfășurate la liceul Fénelon, Sorbonna și École Normale Supérieure, alege să se consacre artei vocale și, între 2010 și 2013, își continuă formarea la Pôle d’Enseignement Supérieur de la Musique du 93. Preferințele sale se îndreaptă către universul liedului și operei germane, în special wagneriană, dar îi place de asemenea să-și diversifce repertoriul și să-și multiplice experiențele artistice. Timbrul său îi permite să abordeze adesea și partituri de mezzo-soprană. Interesul puternic pentru muzica contemporană îi aduce numeroase colaborări cu ansambluri specializate și/sau compozitori.
Artistă româno - franceză, solistă și pianistă acompaniatoare, Alina PAVALACHE predă la Conservatorul Rus ”Serghei Rachmaninov” de la Paris. Alina este prezentă în concerte atât în Franța cât și în alte țări (Germania, China, Thailanda). Repertoriul său acoperă o paletă largă, de la muzica barocă și concertele lui Mozart, Beethoven sau Liszt până la compozitorii din zilele noastre. Din 2006, Alina PAVALACHE este directorul artistic al Întâlnirilor Muzicale de la Magnoac (Hautes-Pyrénées) și al Concursului International de Artă Vocală ”George Enescu”, Paris.